PRODUSE - Industria alimentară

Biocid pentru dezinfecția halelor a depozitelor frigorifice și a vehiculelor de transport alimente 1 produs

BIOCLEAN BIOCIDE

Forma de prezentare

Dezinfectant bactericid, virucid, fungicid pentru orice suprafaţă în industria alimentară.

Avantaj client:

  • Eficient: efect bactericid + fungicid + virucid
  • Economic: concentraţie de folosinţă redusă: 0,25 %, 1 kg = 400 litri
  • Avantaj aplicare: se poate aplica cu pompe de înaltă presiune, termonebulizare
  • După aplicare efectul dezinfectant persistă cca 48 de ore, la produsele concurente acest efect este de cca. 12 ore
Preț: 810.00RON
buc.

Opinia cumpărătorilor

Spune-ți părerea aici și ajută-i pe ceilalți să aleagă mai informați.
Toate opinii Scrie opinia ta
Anual revizuim reţetele noastre pentru detergenţi-dezinfectanţi. Astfel sub brandul  "Diemer" găsiţi numai produse de ultimă generaţie, produse de vârf. Noi credem atât de mult în calitatea produselor noastre, încât vă acordăm o garanţie de calitate.
Valoarea minimală a unei comenzi de pe webshopul diemer.ro este de 250 de ron cu tva, iar transportul acestuia până la destinatar este gratuit.


Cei care ne-au ales deja

Diana Czerniavski
S.C. Diagro Montbeliarde S.R.L.

Când spun DIEMER automat îmi apar în gând două cuvinte: tenacitate şi respect. Când spun DIEMER spun Márton Zsolt. Colaborarea mea cu DIEMER o datorez acestui domn, care m-a convins în scurt timp că nu avem doar o relaţie gen furnizor-beneficiar ci un parteneriat bazat pe comunicare, receptiv la nesecităţile noastre pentru a ne atinge obiectivul, interesat de evoluţia noastră şi în acelaşi timp, cred eu, satisfăcut de realizările noastre. Sunt mulţumită de produsele DIEMER, dar trebuie să spun că am obţinut rezultate doar în momentul în care le-am utilizat corect respectând întocmai proşpectul. Despre preţ? Nu este mic dar nici exagerat. Îmi place că se menţine, deasemenea îmi plac reducerile şi bonusurile. Îmi place promptitudinea livrărilor (mai ales că sunt aduse la fermă) şi înleşnirea la termenul de plată. Nu aş dori să închei înainte de a spune că DIEMER prin Márton Zsolt ne arată că politeţea pe lângă celelalte calităţi aduce succes într-o afacere.
mai multe opinii aici