Misterul elucidat: Laptele previne cancerul şi diabetul zaharat 2.

Articole

     Am citit un articol foarte interesant în legătură cu efectul benefic al laptelui. Revista American Journal of Clinical Nutrition a realizat un studiu cu ajutorul a 1.000 de persoane, toate femei cu vârsta medie de peste 55 ani. S-a dovedit faptul că din componentele laptelui Calciul şi vitamina D reduce riscul apariţiei cancerului. Dr. Joan Lappe, specialist în nutriţie umană în cadrul Universităţii din Creighton (USA) subliniează faptul că în cazul persoanelor, care zilnic au consumat lapte în cantităţi de 300 - 400 ml incidenţa cancerului a scăzut cu 70-77%. O parte dintre persoanele testate a primit doar tablete de Ca. La aceste persoane incidenţa bolilor canceroase a scăzut doar cu 47%. Astfel sa dovedit – prima dată într-un experiment clinic- faptul că doar prezenţa în acelaşi timp a Calciului şi a vitaminei D poate să se ducă la scăderea drastică a apariţiei bolilor canceroase. Ca atare fiecare dintre noi este sfătuit să consumă zilnic lapte de bună calitate, igienic, care conţine într-un mod echilibrat Calciu şi vitamina D. Merită? Cum să nu, dacă ne uităm la cifre: 70-77 % din bolile canceroase pot fi prevenite cu laptele!

Deasemenea Calciul, vitamina D şi Magneziul din lapte Te ajută să previi apariţia diabetului zaharat 2. Acest tip de diabet apare mai ales la adulţi şi este strâns legat cu stilul Tău de viaţă. Factorii favorizanţi în apariţia diabetului zaharat 2 sunt: factori genetici favorizanţi, aport mare de alimente nutritive, activitate fizică redusă, obezitatea. Pentru prevenirea acestui tip de zaharat experţii din domneiu recomandă pe lângă reducerea aportului mare de nutritivi şi un consum accentuat de lactate. Constituenţii sus amintiţi din lapte stimulează celulele speciale din pancreas, care secretă insulina şi astfel reduc cu 15 % incidenţa apariţiei diabetului zaharat 2.


Cei care ne-au ales deja

Diana Czerniavski
S.C. Diagro Montbeliarde S.R.L.

Când spun DIEMER automat îmi apar în gând două cuvinte: tenacitate şi respect. Când spun DIEMER spun Márton Zsolt. Colaborarea mea cu DIEMER o datorez acestui domn, care m-a convins în scurt timp că nu avem doar o relaţie gen furnizor-beneficiar ci un parteneriat bazat pe comunicare, receptiv la nesecităţile noastre pentru a ne atinge obiectivul, interesat de evoluţia noastră şi în acelaşi timp, cred eu, satisfăcut de realizările noastre. Sunt mulţumită de produsele DIEMER, dar trebuie să spun că am obţinut rezultate doar în momentul în care le-am utilizat corect respectând întocmai proşpectul. Despre preţ? Nu este mic dar nici exagerat. Îmi place că se menţine, deasemenea îmi plac reducerile şi bonusurile. Îmi place promptitudinea livrărilor (mai ales că sunt aduse la fermă) şi înleşnirea la termenul de plată. Nu aş dori să închei înainte de a spune că DIEMER prin Márton Zsolt ne arată că politeţea pe lângă celelalte calităţi aduce succes într-o afacere.
mai multe opinii aici
Anual revizuim reţetele noastre pentru detergenţi-dezinfectanţi. Astfel sub brandul  "Diemer" găsiţi numai produse de ultimă generaţie, produse de vârf. Noi credem atât de mult în calitatea produselor noastre, încât vă acordăm o garanţie de calitate.
Înapoi