Afecțiunile podale: Următorul factor, care influenţează direct NCS-ul din lapte este reprezentată de afecţiunile podale. Când vine vorba de cauzele
mai mult...
Mastita clinică şi subclinică: Despre mastite n-are rost să discutăm pe larg în cadrul acestei studii. Dar vreau să subliniez un lucru important
mai mult...
Tehnologia de furajare: dacă vrem să ne concentrăm asupra NCS-ului, ca factor de importanţă majoră pentru fermă, care este şi oglinda sănătăţii
mai mult...
Factorii biologici, care duc la creşterea indirectă a NCS-ului. Categoria factorilor, care duc la creşterea directă a NCS-ului.
mai mult...
În studiul de față aş dori să-ţi dau o mână de ajutor referitor la NCS-ul din lapte. Pe lângă valoarea NTG-ului eu cred că numărul celulelor somatice
mai mult...
Savanţii din domeniul nutriţiei umane au examinat efectele untului asupra organismului uman. Grăsimea din lapte are o structură foarte comlexă
mai mult...
Am citit un articol foarte interesant în legătură cu efectul benefic al laptelui. Revista American Journal of Clinical Nutrition a realizat un studiu
mai mult...